×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Nyomravezetői díj - Tábla rongálás

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gete-hegy és környékét helyi jelentőségű természetvédelmi területté nyilvánította, hogy megvédje a település természeti értékeit.

A természetvédelmi területre engedély nélkül gépjárművel, motorkerékpárral tilos behajtani, melyre az Önkormányzat táblák kihelyezésével hívja fel a figyelmet.

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a kihelyezett táblákat ismeretlen személyek folyamatosan megrongálják.

Az okozott kár értéke meghaladja az 50.000 Ft-ot, ezért a rongálás bűncselekménynek minősül. Az Önkormányzat ismeretlen személy ellen feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozás előmozdítása érdekében Tokodaltáró Község Önkormányzata 200.000 Ft nyomravezetői díjat ajánl fel annak a személynek, aki a cselekmény elkövetőjéről érdemi, bizonyító erővel szolgáló információval rendelkezik.

Mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a Képviselő-testület természetvédelmi területre vonatkozó döntését, és óvjuk, védjük együtt Tokodaltáró természeti értékeit!

Tokodaltáró Község Önkormányzata

Kepernyofoto 2022 11 04 6.53.04

Menü

kedvezmenyezetti infoblokk fekvo magyar rgb page 0001 

 

Vármegyejáró filmsorozat
Tokodaltáró
TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Mi a teendő veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos baleset esetén?

kep honlapra

Go to top