×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Nyomravezetői díj - Tábla rongálás

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gete-hegy és környékét helyi jelentőségű természetvédelmi területté nyilvánította, hogy megvédje a település természeti értékeit.

A természetvédelmi területre engedély nélkül gépjárművel, motorkerékpárral tilos behajtani, melyre az Önkormányzat táblák kihelyezésével hívja fel a figyelmet.

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a kihelyezett táblákat ismeretlen személyek folyamatosan megrongálják.

Az okozott kár értéke meghaladja az 50.000 Ft-ot, ezért a rongálás bűncselekménynek minősül. Az Önkormányzat ismeretlen személy ellen feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozás előmozdítása érdekében Tokodaltáró Község Önkormányzata 200.000 Ft nyomravezetői díjat ajánl fel annak a személynek, aki a cselekmény elkövetőjéről érdemi, bizonyító erővel szolgáló információval rendelkezik.

Mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a Képviselő-testület természetvédelmi területre vonatkozó döntését, és óvjuk, védjük együtt Tokodaltáró természeti értékeit!

Tokodaltáró Község Önkormányzata

Kepernyofoto 2022 11 04 6.53.04

Menü

kedvezmenyezetti infoblokk fekvo magyar rgb page 0001 

Mi a teendő veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos baleset esetén?

kep honlapra

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Go to top