×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Felhívás - Polgári védelmi szervezet létszámának bővítésére

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

A Sarpi Dorog Környezetvédelmi Kft. (hulladékégető) és a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. veszélyeztető hatása miatt településünk I. katasztrófavédelmi osztályba került, ezért a jelenleg 25 fővel működő polgári védelmi szervezet létszámát 50 főre kell növelni.

Várjuk azon tokodaltárói lakosok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a polgári védelmi szervezet munkájában. A szervezet tagjai évente 1-2 alkalommal a Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett képzéseken vesznek részt, ahol tájékoztatást kapnak feladataikról.

Bízunk benne, hogy településünket sem természeti, sem ipari katasztrófa nem sújtja a jövőben, de a felkészülés és a megelőzés egyik módja a polgári szervezet felállítása és a helyi lakosok, állampolgárok aktív szerepvállalása.

Kérem, hogy aki kedvet érez a polgári védelmi szervezet munkájában való részvételre jelezze ezt a szándékát a Polgármesteri Hivatalban (Tokodaltáró, József Attila utca 31., Tel: 33-505- 635, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) legkésőbb 2017. október 20-áig.


Kérdéseikre a Hivatal munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre.

Tokodaltáró, 2017. október 3.

Petrik József
polgármester

Menü

kedvezmenyezetti infoblokk fekvo magyar rgb page 0001 

Mi a teendő veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos baleset esetén?

kep honlapra

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Go to top