×

Figyelmeztetés

Nem sikerült betölteni az XML-fájlt

Opening and ending tag mismatch: meta line 11 and head

Opening and ending tag mismatch: secion line 175 and section

EntityRef: expecting ';'

EntityRef: expecting ';'

EntityRef: expecting ';'

Opening and ending tag mismatch: meta line 10 and html

Premature end of data in tag meta line 9

Premature end of data in tag meta line 8

Premature end of data in tag meta line 7

Premature end of data in tag head line 6

Premature end of data in tag html line 5

Tokodaltárói Gárdonyi Géza Általános Iskola


Intézményvezető: Székely Gabriella
2532 Tokodaltáró Vajaskúti dűlő 6.
Telefon,fax: 06 33 505-540
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.gardonyi-suli.hu

OM azonosító: 200829

A Tokodaltárói Gárdonyi Géza Általános Iskola gyökerét az itt működő bányaüzem által 1902-ben alapított egy tanerős iskola jelenti. 1921-ben az intézmény 6 tantermes iskolává bővült, fenntartója továbbra is a bánya volt. Az államosítás után, 1952-ben emelet épült rá. 1993 szeptemberéig váltott műszakú tanítás folyt az iskolában, ami az akkora felépülő 2 tanteremnek és az átalakításnak köszönhetően megszűnt, az iskola egyműszakos lett.

1994-ben átadásra került a tornaterem, így tárgyi feltételek jelentős mértékben javultak. A jelenleg működő iskola 8 osztályos általános iskola. Az alsó tagozaton egész napos iskolai oktatás is folyik. A felső tagozaton tanulószoba működik.

A nevelőtestület létszáma jelenleg 20 fő, a munkát 1 iskolatitkár és 3 takarító segíti. A tanulók létszáma a 2013/2014-es tanévben 176 fő. A 2003-ban létrehozott Gárdonyi Diáksport Egyesületet a tanulók sportolási lehetőségei mellett az iskola kapcsolatit, pályázati és versenylehetőségeit is szélesíti. 2009 decemberétől kezdte meg működését a Tokodaltárói Gárdonyis Gyermekekért Közhasznú Alapítvány, mely a tehetséges gyermekek támogatását és az oktató-nevelő munka színvonalának javítását hivatott szolgálni.

ASP pályázat

Tájékoztató

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Időjárás

Tokodaltáró

Go to top