×

Figyelmeztetés

Nem sikerült betölteni az XML-fájlt

Opening and ending tag mismatch: meta line 11 and head

Opening and ending tag mismatch: secion line 175 and section

EntityRef: expecting ';'

EntityRef: expecting ';'

EntityRef: expecting ';'

Opening and ending tag mismatch: meta line 10 and html

Premature end of data in tag meta line 9

Premature end of data in tag meta line 8

Premature end of data in tag meta line 7

Premature end of data in tag head line 6

Premature end of data in tag html line 5

Az e-Bug iskolai egészségnevelő program országos vetélkedője

Az OTH Népegészségügyi, Stratégiai és Szakmai Elemzési Főosztálya a népegészségügyi szakigazgatási szervekkel és az oktatási intézetekkel karöltve május elején országos vetélkedőre invitálta a 6-16 éves fiatalokat.

Országos szinten 135 iskolából 445 csapat nevezett a vetélkedőre!

A 6-8 éves korosztályból 31, a 9-11 évesek közül 209 és a 12-16 éves korosztályból pedig 205 csapat mérkőzött meg az elsőségért!

Az Esztergomi Járási Népegészségügyi Intézet vonzáskörzetében 4 iskola jelentkezett mintaiskolának, melyben vállalták, hogy megismertetik az e-Bug programot a fiatalokkal, felkészítik őket a vetélkedőre.

Az Esztergomi József Attila Általános Iskola 13 csapattal, a Dorogi Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola 3 csapattal, aTokodaltárói Gárdonyi Géza Általános Iskola 2 csapattal, és az Árpád-házi Szent Erzsébet Általános Iskola 1 12-16 éves korosztályú csapattal szerepelt.

A négy iskolából 19 csapat három korosztályból vegyesen mérte fel tudását május 20-án az előselejtezőben. A csapatok az előselejtező kérdéseit elektronikus úton kapták meg és 45 perc állt rendelkezésükre a kitöltéshez. A kész feladatok elektronikusan kerültek tovább értékelésre az OTH-ba.

Az I. fordulóba 6 csapat jutott tovább. A mintaiskolák csapatai június 5-én mérték össze tudásukat, mely szintén elektronikusan megküldött kérdésekből állt. Az e-Bug program kapcsán plusz pontért egyéni jelmezeket lehetett készíteni a csapatoknak, melyet a program hivatalos e-Bug oldalára kellett feltölteni. https://www.facebook.com/pages/E-Bug-Magyarország

Az Esztergomi Járásban nyertes csapat jelmeze.

A II fordulóba a Tokodaltárói Gárdonyi Géza Általános Iskola „Baktérium” nevű csapata jutott tovább. Felkészítő tanár. Szomjúné Deli Ilona, a csapattagok a 7. a osztályból: Bakos Vanessza, Bán Richárd, Dér Viktória, Sipos Barna

Gratulálunk a győztes csapatnak. Irány a II. forduló, ahol országos szinten 30 alsós és 30 felső tagozatos csapat verseng a nyereményekért.

Az érdeklődők bővebb információhoz jutnak, ha meglátogatják az alábbi honlapot:

www.e-bug.eu

Dorog, 2014.06.19.

Sajtóanyagot összeállította: Éberhardtné Berecz Zsuzsanna az Esztergomi Járási Népegészségügyi Intézet egészségfejlesztője, az e-Bug iskolai egészségnevelő program járási koordinátora.

Közlésre jóváhagyta: Dr Solti Hilda az Esztergomi Járási Népegészségügyi Intézet járási tiszti főorvosa

ASP pályázat

Tájékoztató

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Időjárás

Tokodaltáró

Go to top