×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

December 4-én, pénteken látogat el a Mikulás Tokodaltáróra

Kedves Gyerekek!

Kedves Szülők!

December 4-én, pénteken látogat el a Mikulás Tokodaltáróra. A bölcsődében és az óvodában délelőtt találkozik a gyerekekkel, a tanulókat délután az iskolában keresi fel. A bölcsis, ovis, iskolás gyermekek részére - az intézményi látogatás során - a Mikulás adja át a mikuláscsomagot.

Ezt követően a Mikulás a krampuszaival együtt elindul szánjával, és a település valamennyi utcájába ellátogat. A Mikulásnak az ablakból, az erkélyekről vagy a ház előtt állva is lehet integetni. A két év alatti kisgyermekek, valamint, nem a tokodaltárói óvodába, általános iskolába járó gyerekek is kapnak mikuláscsomagot, melyet a települési körút során adunk át részükre. Tőletek azt kérjük, hogy várjátok a Mikulást a kapu előtt.

mik1

A Mikulás útvonala:

A Mikulás terveink szerint 15.30 perckor indul az iskolától a következő útvonalon:

15.30 – Vajaskúti dűlő – Orgona utca – Gete utca – Iskola utca – Balassi Bálint utca – Márai Sándor utca – Juhász Gyula utca – Bacsó Béla utca – Béke tér – Szabó Dezső utca (A Kölcsey utcát, a Tárna utcát és a Bányász utca fenti szakaszát a fordulók során szintén érintjük.)

16.15 – József Attila utca – Géza utca – Árpád utca – Béla utca – Vasút utca – Gárdonyi köz

16.45 – Tulipán utca – Muskátli utca – Viola utca – Rozmaring utca – Szegfű utca – Nefelejcs utca – Óvoda köz (A Sport utcát és a Bányász utca alsó szakaszát a fordulók során szintén érintjük)

17.15 – Móricz Zsigmond utca – Somogyi Béla utca – Illyés Gyula utca

17.30 – Dobó Katica utca – Erkel Ferenc utca – Váci Mihály utca – Akácos utca

17.45 – Asztalos Sándor utca – Szent István utca – Berzsenyi Dániel utca – Jókai Mór utca – Kalamár János utca

 

Fenti időintervallum csak tájékoztató jellegű, hiszen nem tudjuk, hogy egyes utcákban milyen gyorsan tud haladni a Mikulás a szánjával. Tokodaltáró facebook oldalán viszont folyamatosan tájékoztatást adunk, hogy mikor indul el, melyik utcában jár és mely utcák következnek.

Azok a gyerekek, akik december 4-én nem találkoznak a Mikulással,  a következő héten a Művelődési Házban átvehetik az ajándékot. nÖrömteli várakozást kívánok!

 

Petrik József

polgármester

Menü

 

Magyar Falu Program

kezdo

ASP Pályázat

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Go to top