×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Járdaépítés beszámoló

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

2020. tavaszán született meg az a gondolat, hogy a Bányász utca és József Attila utca kereszteződésében a gyalogos közlekedést biztonságosabbá tegyük. Tervek, elképzelések születtek a gyalogos átkelőhely mindkét oldalára. A kereszteződés egyik oldalán új járda kialakítását és az önkormányzati út kiszélesítését terveztük, a másik oldalon pedig a feljáró, a rámpa felújítását határozta el a Képviselő-testület.

jard1

Az új járda elkészítésének, valamint a Bányász utca kiszélesítésének a munkálatai lassan befejeződnek. A járda és a gyalogosokat védő korlátok elkészültek, a járda és az úttest közötti rész aszfaltozására pedig ajánlatot kérünk be.

Az Önkormányzatnak sikerült megegyeznie Herendi Lászlóval és családjával a tulajdonukban lévő terület átadásáról, mely elengedhetetlen feltétele volt, hogy a járda megépülhessen. Együttműködésüket köszönjük!

jard2

Az Önkormányzat nevében köszönetemet fejezem ki Kósa Zsolt, Németh Árpád, Putz Albert és Sebők István helyi lakosoknak a járda és a korlát megépítéséért, továbbá Demeter Rolandnak a munkában való közreműködéséért. A járdaépítésre szüleiket elkísérte Dóra és Bence, akik szintén segítségünkre voltak a nap folyamán.

Köszönettel: Petrik József polgármester

Menü

 

Magyar Falu Program

kezdo

ASP Pályázat

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Go to top