×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Sport utcai járda és vízelvezető rendszer alsó szakaszának teljes felújítása

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy lassan elkészül a Sport utcai járda és vízelvezető rendszer alsó szakaszának teljes felújítása. A beruházáshoz a Magyar Falu Program keretében meghirdetett, a "Kistelepülések járda építésének, felújításának anyagtámogatása" című, MFP-BJA/2019 kódszámú pályázaton bruttó 4.962.906 Ft támogatást nyert az Önkormányzat.

A pályázati támogatásból és az Önkormányzat saját forrásából megvalósulhatott az Óvodától a Viola utcáig tartó szakasz teljes felújítása is, melyet biztonsággal használhatnak a település lakói.

Az Önkormányzat megkezdte a Sport utca és Vasút utca sarkán lévő árkok, átereszek tisztítását is, mert nagyobb esőzések esetén már nem megfelelően vezették el a csapadékvizet. Az árok tisztítása egészen a vasúti sínek alatti átereszig megtörtént, illetve folyamatban van. A vasúthoz tartozó közművek alatt, mellett a MÁV engedélye nélkül nem dolgozhatunk, ezért levelet írtunk a társaságnak, hogy gondoskodjanak az áteresz kitakarításáról.

Bízunk benne, hogy az új járda alatti csapadékvíz-elvezető és a kitisztított árkok, átereszek zavartalanul biztosítják az esővíz elvezetését.

A Vállalkozó az új járdát a napokban még megtisztítja, tereprendezést hajt végre. Önkormányzatunk az elkezdett munkát a járda és az úttest közötti területek füvesítésével, parkosításával, zúzott köves és térkővel kirakott (a bölcsőde és az óvoda előtt) parkolók kialakításával szeretné folytatni.

Tisztelettel: Petrik József polgármester

Menü

 

Magyar Falu Program

kezdo

ASP Pályázat

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Go to top