×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Tájékoztató - Oktatási intézmények

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

 

Bizonyára sokan értesültek már arról, hogy Magyarország Kormánya - a koronavírus fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében - az iskolák bezárását rendelte el, ezért hétfőtől digitális oktatás keretében történik a gyerekek tanítása.

A digitális oktatás gyakorlati megvalósításáról - a Kormányrendelet ismerete nélkül - még nem tudunk információval szolgálni, de úgy gondolom, hogy Igazgató asszony, az osztályfőnökök hétfőn már részletes tájékoztatást nyújtanak a szülőknek és a tanulóknak.

Fontos, hogy 2020. március 16-án, hétfőn nem kell bemenni az iskolába.

Önkormányzatunk a tanulók étkezését viszont biztosítja. Hétfőtől a tízórait, az ebédet és az uzsonnát a Tárna utcai étteremből tudják elhozni a diákok vagy hozzátartozóik. Az ebédért 10.00 órától 13.00 óráig lehet menni. A szolgáltató kérése, ha van lehetőségük, akkor ételhordót vagy szállításra alkalmas edényt hozzanak magukkal. Rendkívüli esetben ( kisgyermekek egyedül vannak otthon, betegek) a Szolgáltató felajánlotta hogy az ebédet kiszállítja. Az étkezés lemondására hétfőtől az iskolában lehetőség van.

A Kormány az óvodák és bölcsődék bezárásáról még nem döntött, az Óvoda és a Mini Bölcsőde hétfőn nyitva lesz. Az intézményvezetővel, az óvodapedagógusokkal együtt viszont arra kérjük a szülőket, ha meg tudják oldani a gyerekek felügyeletét, akkor inkább maradjanak otthon a legkisebbek is.

Újabb döntések, intézkedések bevezetése esetén azonnal értesítjük a lakosságot.

Kérem vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Petrik József polgármester

 

Önkormányzati választás 2019

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

ASP Pályázat

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Go to top