×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Tájékoztatás: 12.000 Ft-os téli rezsicsökkentés

Tájékoztató a 12.000 Ft-os téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült háztartások részére

Értesítem a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült lakókat, háztartásokat, hogy a 12.000 Ft-os támogatási összeg megérkezett az Önkormányzathoz. Az Önkormányzatnak természetbeni támogatásként kell biztosítania a kérelmezők által igényelt tüzelőanyagot. Ennek érdekében az Önkormányzat szerződést köt vállalkozásokkal, ahol a 12.000 Ft összegű utalvány ellenében a tüzelőanyagot (fa, szén, fabrikett, gázpalack) át lehet venni.

A 12.000 Ft értékű utalványokat az Önkormányzat munkatársai 2018. december 18-19. napján kézbesítik a kérelmezők részére. Azon kérelmezők, akik nem tudják átvenni fenti napokon, azok részére 2018. december 21-én 8.00 órától - 12.00 óráig a Polgármesteri Hivatalban személyesen adjuk át az utalványokat. Ezt követően már csak 2019. januárjában lesz lehetőség az utalványok felvételére. Az utalvány legkésőbb 2019. december 15-éig használható fel. A támogatással kapcsolatos részletes információkat az utalvány tartalmazza, de további felvilágosítás kérhető a Polgármesteri Hivatalban is.


Tokodaltáró, 2018. december 17.

Tisztelettel:

Petrik József
polgármester

ASP pályázat

Országgyűlési választás

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Go to top