×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Téli rezsicsökkentés hirdetmény

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült háztartások részére

Magyarország Kormánya az 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatában egyetértett azzal, hogy a téli rezsicsökkentésben (12.000 Ft jóváírásában) korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek. A támogatás kifizetése tehát nem pénzben történik majd, hanem természetbeni támogatásként jut el a háztartásokhoz.

A támogatás igénylése érdekében háztartásonként egy darab igénybejelentő nyomtatványt kell kitölteni, amelyet legkésőbb 2018. október 15. napjáig lehet benyújtani a Tokodaltárói Polgármesteri Hivatalhoz (2532 Tokodaltáró, József Attila utca 31.). A határidő elmulasztása jogvesztő. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható.

Az igénybejelentést az a Tokodaltáró közigazgatási területén élő, az adott háztartásban bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy nyújthatja be, akinek a háztartásában élő személyek közül senki nem részesült még rezsicsökkentésben, és erről az igénylőnek büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozatot is kell tenni. Az igénybejelentés feltétele a bejelentő részéről annak tudomásulvétele, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jogosult ellenőrizni, hogy a bejelentő háztartása korábban nem részesült-e téli rezsicsökkentésben.

Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben már részesült! A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre. A természetbeni támogatás nem tartalmazza a szállítási és darabolási költségeket. 

Az igénybejelentés formanyomtatvány a település honlapján megtalálható, valamint papír alapon a Polgármesteri Hivatalban (2532 Tokodaltáró, József Attila utca 31.). 

A kitöltött „Igénybejelentő nyilatkozat a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatban foglalt háztartások részére” elnevezésű formanyomtatványt személyesen a Tokodaltárói Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben, vagy postai úton a Tokodaltárói Polgármesteri Hivatalnak címezve (2532 Tokodaltáró, József Attila utca 31.) lehet benyújtani.

További információt, részleteket személyesen a Polgármesteri Hivatal 7. számú irodájában, telefonon az 505-635-ös telefonszámon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezési címen tudunk nyújtani.

Az igénybejelentő lap innen letölthető!

Adatkezelési tájékoztató itt megtekinthető

Tokodaltáró, 2018. augusztus 21.

Petrik József s.k.
polgármester

 

Országgyűlési választás

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

ASP Pályázat

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Go to top