×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Hirdetmény - Lomtalanítási információ

HIRDETMÉNY

TISZTELT TOKODALTÁRÓI LAKOSOK!

A Polgármesteri Hivatal tudomására jutott, hogy a polgármester nevében, ismeretlen személyek valótlanul arról tájékoztatják a lakosságot, hogy ezen a héten vasárnap (2017.04.02.) lomtalanítás lesz a településen.

Felhívom a figyelmet, hogy megszűnt az a gyakorlat, amikor mindenkitől egy adott napon szállítják el a háztartásban felhalmozódott lomot. Fenti időpontban tehát nem lesz központilag elrendelt lomtalanítás!

Az elmúlt évekhez hasonlóan lomtalanítás egyénileg kérhető – évente egy alkalommal – a hulladékszállítást végző Kommunál-

Junk Kft.-től (Dorog, Bécsi út 79-81., Telefon: 06-33/737- 765,

e-mail: üEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Települési szinten szervezett lomtalanítás tehát nem lesz Tokodaltárón, ezért kérem, hogy lomot kizárólag akkor tegyenek ki közterületre, ha a Kommunál-Junk Kft.-vel egyeztettek az elszállítás időpontjáról.

Tokodaltáró, 2017. március 28.

Tisztelettel:

Tóth Gábor

jegyző

ASP pályázat

Országgyűlési választás

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Go to top