×

Figyelmeztetés

Nem sikerült betölteni az XML-fájlt

Opening and ending tag mismatch: meta line 11 and head

Opening and ending tag mismatch: secion line 175 and section

EntityRef: expecting ';'

EntityRef: expecting ';'

EntityRef: expecting ';'

Opening and ending tag mismatch: meta line 10 and html

Premature end of data in tag meta line 9

Premature end of data in tag meta line 8

Premature end of data in tag meta line 7

Premature end of data in tag head line 6

Premature end of data in tag html line 5

Adó tájékoztató

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

Tisztelt Adózók!

Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B. §-a szerint a jegyző, mint „önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemélyek esetében az ötvenezer – forintot elérő, 90 napon keresztül folyamatosan fennálló adótartozással rendelkező adózó nevét (elnevezését), lakóhelyét, székhelyét, telephelyét, adóazonosító számát és az adótartozás összegét a helyben szokásos módon közzéteheti.”

Tájékoztatom a lakosságot, hogy élve a törvényben biztosított lehetőséggel, – a jogszabályok adta végrehajtási cselekmények foganatosítása mellett – 2017. április 15. napjától minden hónapban frissítve az önkormányzat honlapján közzéteszem a jelentősebb adótartozással rendelkező adózók nevét, címét és az adótartozás összegét. A fenti jogszabály szerinti adótartozással rendelkező adózók neve, címe és az adótartozás összege folyamatosan megtalálható lesz a honlapon, remélve azt, hogy ezáltal javulni fog az adófizetési morál a településen. A lista egy összegben tartalmazni fogja egy-egy adózó helyi adó és/vagy gépjárműadó tartozását. Az adózónként kimutatott hátralék nem tartalmazza a tartozás után felszámított késedelmi pótlékot, bírságot, valamint az egyéb címen fennálló tartozásokat.

Az adóhatóság a folyamatosan frissülő listából törli azt a hátralékost, aki az adótartozását befizeti és azt az adóhatóságnak igazolja, vagy a befizetése az adószámlára megérkezik.

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.

Tokodaltáró, 2017. február 16.

Tóth Gábor s.k.

jegyző

ASP pályázat

Tájékoztató

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Időjárás

Tokodaltáró

Go to top