×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Gerecsei Íjászok és Tokod Vitéz Barantacsapat

Hétfő és csütörtök: 16- 18-ig a tokodaltárói focipályán,
rossz idő esetén a Bányász Kultúrotthonban
Vezető: Sárosi Attila
Elérhetőség: 70/ 610-65-19
Weboldal elérhetőség itt!

Facebook elérhetőség itt!

A Gerecsei Íjászok  2005. novemberében alakult, az eltelt évek alatt jelentősen gyarapodott a taglétszám. 2009-ben létrehoztuk a baranta szakosztályt Tokod Vitéz Barantacsapat néven. Így lett a csapat neve Gerecsei Íjászok és Tokod Vitéz Barantacsapat.
2010-ben Vitézlő Oskolát nyitottunk, ahol fél évenként vizsgáztatunk mindenkit és korosztályának megfelelően, apród, levente, vitézlő, illetve vitéz lehet belőle. Megtanítjuk, hogyan kell rövid és hosszú bottal, ostorral, íjjal bánni, továbbá a rovásírást és sok minden mást, ami elődeink mindennapjait kitöltötte.


Bemutatóink, rendezvényeken való részvételeink, két fő alkotóelemből állnak össze. Az első rész az íjászat, amivel a IX. és a X. század hagyományos harcászati íjászatát, a második rész a baranta bemutató, amivel pedig a magyar hagyományos harcművészetet mutatjuk be.
Célunk, hogy egyre több fiatalnak és minden korosztálynak tovább tudjuk adni tudásunk, illetve bevezessük őket az ősi magyar kultúra és hagyomány világába.

 

Önkormányzati választás 2019

letoltes 3

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

ASP Pályázat

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Go to top